Turbo recept következik, amivel a konzerv tonhalból friss, üde citromos, zöldfűszeres krémet varázsolhatunk.
Hozzávalók:
- 4x80 g tonhalfilé (olajban eltett, de lecsöpögtetett!)
- 300 g tejföl
- 2 cs. kapor finomra vágva
- 3 szál újhagyma apróra vágva
- 2 tk mustár
- 2 ek. majonéz
- 1 cs. petrezselyem apróra vágva
- 1 citrom reszelt héja
- fél citrom kifacsart leve
- só, bors (vagy lemon pepper)
- 1 közepes sárgarépa nagylyukú reszelőn lereszelve
A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd mártogatósként nyers zöldségekkel, vagy pirítóssal tálaljuk. Reggelire, előételnek, vagy party falatoknak tökéletes.
Ha tetszett a recept, kövesd a RozéKacsa Facebook oldalát,hogy minden friss posztról elsőként értesülj!